I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Color Catcher – blanda tvätten utan risk för missfärgning (före- och efterbilder)

wpid-wp-1464905658536 wpid-wp-1464905663423

Än en gång, kommer här ett inlägg om tvätt, haha. Ni som följer mig vet hur ofta jag skriver om mitt tvättande, det kommer i omgångar när jag skriver om det.

Nu har jag fått chansen att prova på något som kallas för Color Catcher, där man alltså ska blanda ljust och färgat i tvättväg utan att det blir olyckligt.

Vill du också bli testpilot för Color Catcher, där du kostnadsfritt får hem produkten? Gå då in på kommande länk:
HÄR!

Det fungerar som så att man blandar färgerna (inte nya plagg dock!) och innan man sätter igång tvätten, stoppar man i en eller flera speciella dukar, som då ska ta upp färgerna som släpper från plaggen – och därmed inte missfärga tvätten. Det är viktigt att man läser instruktionerna först.

Funkar det så är det ju faktiskt det ultimata för alla egentligen – dels om man kanske är ensam i hushållet och då inte tvättar särskilt ofta, då är det ju bara att slänga in det mesta i en och samma maskin vid behov. Eller om man som mig har flera barn och tvätthögen byggs på med ex antal maskiner i veckan och man då kan köra igång blandad tvätt bara sådär utan att behöva sortera mellan blöjbyten och mellanmål.

– Vågar man verkligen mixa ljus och färgad tvätt? Jag valde att prova faktiskt.

Här kommer före- och efterbilder:

wpid-wp-1464905668849

Nu kör vi! Här har jag blandat lite hej vilt och valt att använda mig av två tvättdukar. Jag läste instruktionerna noggrant innan användning och där stod det att om man har mycket av starka färger, så ska man ha fler dukar.

wpid-wp-1464905673067

Tvättduken innan den stoppas i maskinen (jag stoppade in två, men tog bara kort på en).

wpid-wp-1464910954624

Tvättdukarna efteråt. Den vita i mitten är oanvänd.

wpid-wp-1464910949463

Här är efter tvätten, ser rätt lovande ut…

wpid-wp-1464911412273

Tvätten upphängd, här ser ni bättre de varierande färgerna. Här har jag blandat vita ärmar med mörka mönster, blåa som rosa, orangea och svarta. Inte en enda blev missfärgad faktiskt.

– Tänk de kläder som exempelvis är svarta blusar med vit krage. Mina såna förr har då kragen slutligen blivit grå. Med andra ord är jag väldigt nöjd!

En reaktion på ”Color Catcher – blanda tvätten utan risk för missfärgning (före- och efterbilder)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *