I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Beställt Libero sverigedräkt

libero-footballteam-player-2

Den här fina dräkten har jag nu beställt via Liberos poängshop! Har ju ett gäng blöjor hemma som jag bunkrade tidigare, valde då självklart så att jag fick kampanjkoderna. Det blev 10 koder totalt, så Alyssa får sitt namn bak på tröjan. För vi kommer att heja på Sverige under EM! Denna kommer hon att få ha på träningen som hon kommer att börja på till vårterminen 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *