I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nya luren :)

image

image

Är ju ingen mästare på att ta selfies, men tog ett par bilder nu för att prova nya mobilen. Det är likadan modell som jag hade innan, Samsung Galaxy s6.

Dock måste jag kika lite på inställningarna vad det gäller kameran. Den tar bilder av sig själv liksom, det gjorde även förra luren, hmm.

Nåja, köpt ny mobilplånbok och skydd till luren också. Skönt att ha det här fixat. Nu måste jag bara fixa med alla mappar som försvunnit, som jag inte lyckades få tillbaka via Google.

2 thoughts on “Nya luren :)

    1. Tack! Vad snäll du är :) Jag hade samma modell innan men den blev stulen nu så var tvungen att kirra med en ny :/ Tittade på sjuan idag faktiskt, men tyckte inte kameran verkade så annorlunda mot s5 eller s6. Så körde på s6 igen :)

      Helt annorlunda känsla när man helt byter mobil, som du nu gjort. Vad härligt att du är nöjd! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *