I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Presenttips: Min bästa bok

Måste bara tipsa er allihopa om en superfin present till barn! Den heter Min bästa bok och passar perfekt som födelsedagspresent eller varför inte till dopet?!

Jag fick hem beställningen i förra veckan och det tog väl någon vecka att få försändelsen. Som ni ser fick alla tre barnen en varsin bok. Det finns många olika historier att välja mellan, så alltid finns det nog något som passar just en själv eller barnet man köper till.

Såg att det även finns att beställa något som kallas Viktiga berättelser. Det är lite  jobbigare historier, om exempelvis sjukdom och liknande, där tanken är att stötta barnet. Läs gärna mer på hemsidan.

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *