I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Inte en lätt böna idag…

image

Nu sover donnan äntligen efter att ha varit bråkig i över 5 timmar. Stackarn har sovit så himla dåligt senaste tiden och ville så sannerligen inte åka pendeltåg alls idag. Och så förmodligen några tänder på gång. Det är då inte alltid lätt att vara förälder…puh.

Sen vet jag inte riktigt men både jag och Simo har märkt att Alyssa trotsar mig en del. Hon blev lite ”snällare” när vi mötte upp pappa Simo, men sen var hon lite bråkig inne på restaurangen när vi skulle äta lunch.

Men det var kul ändå att åka iväg å möta upp Simo på lunch. Han blev så glad när han mötte upp oss vid tågstationen, det värmde.

Får försöka åka ut till honom fler gånger nu, för nu är det banne mig bara tre månader kvar tills Alyssa börjar på förskolan! :-O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *