I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Wortie

Hej igen! Ni minns inlägget jag gjorde häromveckan angående vårtmedlet Wortie? Jag har sett att många, i bland annat forum, efterfrågar snabba sätt att få bort vårtor och känner att jag måste slå ett slag för denna typ av produkt än en gång. Läs gärna mer här och se före- och efterbilder med vårtmedlet Wortie (känsliga varnas).

Det gick väldigt fort med behandlingen, och som jag skrev tidigare så behöver man bara använda den i ca 25 sekunder. Funkar det inte första gången kan man pröva igen efter 14 dagar.

wortiebild

Själv har jag köpt ännu en tub på Apoteket som står och väntar i badrumsskåpet utifall att. Så är vi beredda att köra direkt. Vill du veta mer om Wortie så finns bra information på deras hemsida som du kommer till här!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *