I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Testning bröllopsfrisyr…

image

Såhär kan det se ut. Ni får ursäkta att jag ser så trött ut, men jag har varit så slut hela veckan.

Det här är en slarvig uppsättning nu, ganska snabbt gjord, men något sånt här tänkte jag ha tillsammans med en accessoar – antingen tiaran jag hade på vårt bröllop eller en blommig variant jag nyligen köpt som jag då har längs ena sidan.

Berätta gärna vad ni tycker och ge tips! Tänk på att jag nyligen kapade håret ganska hårt så jag har bara axellångt typ, hehe.

4 thoughts on “Testning bröllopsfrisyr…

    1. Tack!! :) Absolut! Ska ta fram det å lägga upp nu i dagarna. Bytte dator för nåt år sen så måste leta reda på alltsammans :) jo detta är ju mer att vi förnyar löftena liksom :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *