I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

HP ENVY 7640 e-All-in-One

image

Jaaa, den här kom hem häromdagen som ni ser här i hallen! Det är en ny typ av skrivare där man kan använda sig av smarttelefonen likväl som paddan och så vidare!

Simo håller på att koppla in den nu i skrivande stund, det är bäst han gör det då han har kopplat å fixat allt där bakom.

Ska berätta mer om den i veckan och hur jag tycker den fungerar. Det ska bli riktigt kul att prova den nu med alla moderna finesser man har med dessa smarttelefoner :-)

image

Kort om skrivaren (saxat från nätet):

* Skriv ut på enklaste sätt från din smarttelefon eller platta med eller utan router eller lokalt trådlöst nätverk.

* Skriv ut foton av labbkvalitet och dokument av laserkvalitet.

* Tips på pyssel, recept och mycket annat att skriva ut, finns även som app: http://www8.hp.com/us/en/campaigns/hp-connected-family/printables.html

Mer information om skrivaren: 
http://store.hp.com/SwedenStore/Merch/Product.aspx?id=E4W47A&opt=BHC&sel=PRN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *