I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hoppas på en skön natt

image

Det har funkat rätt bra idag faktiskt, även fast jag inte varit helt kry. Tagit det lugnt och vilat en hel del.

Fick i alla fall två maskiner tvätt körda, sängkläder och badlakan som bara behöver torktumlas, så det var inget märkvärdigt så. Måste köra minst två maskiner tvätt om dagen, annars svämmar här över av tvätt. Och en diskmaskin körd, Simo hade plockat in det rena imorse så jag satte i dagens disk som blev och den pep klar här för ett par timmar sen. Avskyr syn av smutsig disk så dant.

image

Lunchen på tonfisksallad blev enkel som få, lite hemmagjord dressing på det med färsk basilika, yummie. Middagen stod Simo för denna onsdagskväll.

image

Alyssa den ståtliga, när hon åt lunch idag…

image

Grabbarna bråkade lite smått men de lyssnade ändå rätt bra trots alls. Jag och Joshua pratade om resan till Polen då en av ledarna därifrån via Facebook hälsade honom. Det var en stor grej för honom.

image

Annars badade jag och Simo, han kopplade sedan in hp-skrivaren samt connectade våra telefoner med den också.

Det blev tyvärr ingen film för oss här ikväll, vi drog ut på tiden med allt. Jag ska bara slappa på soffan nu å kolla serier tills jag somnar.

Hoppas på en riktigt god sömn denna natt så att jag är helt pigg å kry imorgon, för då har jag planer. Det har dock varit skönt att ta det lugnt å lyssnat på kroppen den här veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *