I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

När man tager vad man haver

image

image

Det blev bra käk till middag idag, nämligen en sån där variant att man tager vad man haver där hemma. Ikväll blev nämligen ”grillkött” stekt, hemmagjord potatissallad på precisa ingredienser som fanns i kyl och så en god grönsallad med örtdressing (jag hade färsk basilika i).

– Blev en riktig pangmåltid ju!

Jag måste fylla på kylen lite nu känner jag, exempelvis tog jag slut på all majonnäs som jag gjorde i förra veckan. Och sen är en del grönsaker slut, så jag skickade Simo till ICA nu på kvällen för att handla så att jag kan göra en tonfisksallad till lunch imorgon. Sen måste jag handla kött också. Jag har inget kött alls kvar utan endast tonfisk och sedan ett paket quorn i frysen. Jo, lite korv finns också, sån där bitigare variant som Simo köpt hem.

Nej nu är jag alldeles slut. Kollade på en film nyss när jag lagt barnen, lite kul med komedi faktiskt. Nu ska jag ta mig ett glas choklad å fetta med här i soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *