I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Barnmatsrecept: superenkelt mellanmål till de små

image

Snabblagat mellanmål som min Alyssa tyckte mycket om. Detta fick hon precis nu i skrivande stund.

image

Fräs på medelvärme 1 liten skalad och grovriven morot, 1 liten skalad och hackad gul lök tillsammans med 1 msk riktigt smör. Tillsätt två hela ägg och rör om ordentligt så att det blir till en äggröra. Krydda lätt med vitpeppar. Servera tillsammans med en tärnad banan.

Receptet passar från cirka 1 års ålder då det är stekt helt igenom.

TIPS: läs gärna detta inlägg där jag förklarar alla steg för steg och kategorier för barnmatsrecepten och tipsen jag lägger ut. Det är många som frågar angående ålder, så det har jag berättat om där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *