I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gårdagens lunch: quorn-wok med kokosmjölk, wokgrönsaker m.m.

pic0001

Det här satt fint till lunch igår. Det gick väldigt snabbt att göra med äggnudlarna som bara behövde kokas 4 minuter, 500 gram finfina wokgrönsaker, strimlad quornfilé med hackad purjolök och vitlökskross som stektes tillsammans. Kryddade enkelt med grön curry, salt och peppar. Och så gräddigt med kokosmjölk. Kom nu på att jag aldrig skrev ner det förra receptet på denna rätt, som ju är ganska lik, så det måste jag ju ta å göra! Det kommer i dagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons