I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vegetariskt till lunch idag

Idag blev det vegetarisk wok till lunch här hemma. Jag har i quorn som det ”köttiga” tillsammans med nudlar, lök, vitlök, broccoli, morot, palsternacka, kokosmjölk och lite kryddor. Till servering toppade jag med krossade pekannötter. Önskas recept, så skriver jag ned det!

vegowok DSC_0301 DSC_0300 DSC_0306

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *