I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Duktiga Joshua pysslar påskkort

image

image

Ikväll satt Joshua i tre timmar å pysslade ihop påskkort som han ska tigga godis med imorgon. Han satt helt klistrad hela kvällen och var så stolt över sin prestation! Om jag som förälder är stolt över honom!

Den här när man hittar en aktivitet som han gillar, så kan han fastna i timmar!

2 thoughts on “Duktiga Joshua pysslar påskkort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *