I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Klippning innan skolan!

DSC_9914

Imorse hade jag fullt upp att klippa Zacharias som prompt skulle vara snygg i håret, annars skulle han inte gå till skolan, hette det 😉 Jag har lovat honom hela veckan att vi ska klippa, men har haft så ont i ryggen och då (med all rätt) skjutit på det. För så är det ibland, allt är inte en dans på rosor varje dag, även om jag inte berättar allt här i bloggen.

2 reaktioner på ”Klippning innan skolan!

 1. Varför tar du inte honom till en frisör så du får vila kroppen istället. Lucas har varit hos frissan idag efter skolan. Det är ju lite dyrt (320kr) men ack så värt det när han blir så nöjd och fräck i håret. Du måste bli bättre på och lyssna på din kropp och vila mer och sänka dina krav på dig själv tjejen!

  1. Jag har alltid haft höga krav på mig själv. Nu hade jag lite mer ont för att jag fick putta den där bilen. Har fortfarande lite ”ny” värk från den turen, värk som jag inte har haft tidigare så det är väl en typ av träningsvärk, tror jag.

   Något positivt i att jag rör på mig, är att jag aktiverar musklerna och det blir på sikt bättre ju mer jag rör på mig. Vilar jag för mycket så backar musklerna tyvärr. Så här har det varit sen graviditeten med Joshua. Ibland blir jag som rädd för smärtorna och vilar lite mera men då backar jag.

   Skickade Simo till frisören när jag var gravid med Joshua. Fyfan så han såg ut efteråt. Det blev inte alls bra utan det stack ut hårstrån lite här å var. Så inte igen.

   Så jag kommer fortsätta klippa men, men jag får känna efter att jag orkar. Nu väntade jag några dagar för att jag inte orkade utan prioriterade hushållssysslor istället.

   Måste komma igång med rehabiliteringsträningen. Missade tyvärr tiden häromdagen för jag sov inget den natten så glömde helt bort det. Men jag ska ringa på måndag och ordna med en ny tid så att jag får rätt hjälp. Promenerar gör jag nästan varje dag. Och igår vilade jag faktiskt här hemma, pysslade bara lite i hemmet med städ och lite plock. Så jag vilar ibland också.

   Tack för din omtanke, kramar. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons