I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Försöka campa denna sommar då

Tanken var ju att campa i somras, nämnde ju det för något år sedan. Däremot regnade det något förbannat, så det sket sig. Det var väl bra väder i kanske sisådär 2 veckor och vi alla trodde att det skulle bli bästa sommaren ever. Och så fick man den smällen i ansiktet liksom. Lite tragikomiskt på ett sätt.

Jag är bra sugen på att campa, har alltid varit det mer eller mindre. Och det är något jag tror att mina söner skulle gilla. Man kanske skulle prova det på landet bara, på tomten liksom. Köpa ett mindre tält så får man prova på att sova där någon natt och se hur det fungerar bara. Alltså inte betala multum för en campingplats någonstans i Sverige och så går grabbarna bananas…haha. Det skulle faktiskt inte förvåna mig och då är jag bara väldigt ärlig av mig.

Ja, jag vet inte, kollar lite lätt på tält online och är väl sugen på i alla fall kanske ett tremanna-tält eller ett för fyra personer.

Jag får se hur det blir. Har inga roliga bilder jag kan lägga in dock, mer än från när vi har varit i skogen och så. Har inga campingbilder alltså. Måste ju campa först! :-)

Har du campat något nångång? Länka gärna bilder om du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *