I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sportlov och ensam med alla barnen

Då har sportlovet börjat och mina killar går inte på fritids under loven. Så denna vecka ska vi försöka hitta på skojigheter tillsammans. Det började dock inte bra då Joshua var vaken väldigt länge inatt då han inte kunde sova av någon anledning…så han har varit väldigt segstartad denna måndag. Fast det gör inget. Det är ju sånt som händer. Jag hade själv svårt att somna inatt å vaknade flera gånger om.

Får se bara vad vi ska hitta på idag. Jag och Simo ska på ett möte om Joshua i eftermiddag så vi får styra lite därefter. Håller dessutom på å kollar aktiviteter i kommunen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *