I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Missvisande reklam från Babyland

image

Helgens erbjudande från Babyland lovar fri frakt och 15 % rabatt på bilbarnstolar. Tydligen kostar bilbarnstolen jag tittat ut 3195:- i ordinarie pris. Så 2595:- är det aktuella priset efter den tidigare summan.

image

Googlade lite för att jämföra priser. Men oj. Se där. Ordinarie pris är ju inte alls 3195:-. Därmed stämmer inte rabatten heller.

Jag tänkte verkligen köpa denna idag men när man råkar på sånt här så blir jag lite matt. Principer!

3 thoughts on “Missvisande reklam från Babyland

  1. Tipsar om att Biltema har en bra stol för 1599! Vi har använt den sedan nyår och är jättenöjda. För barn 0-18 kg. Vi hade deras babyskydd också och även det var bra.

  2. Hej!

    Vi beklagar om erbjudandet var otydligt. Priserna i mailet är ordinarie priser innan kampanjrabatten. Så, om du exempelvis la Britax Multi-Tech II (den angivna modellen i nyhetsbrevet) i varukorgen och sedan angav kampanjens rabattkod så blev priset 2205 kr (2595 kr – 15%).

    Hör gärna av dig om du aldrig köpte någon stol, så kan vi hjälpa dig att få priset som egentligen bara gällde t.o.m. igår.

    Ha en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *