I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mottog ett härligt brödbud från Fazer

DSC_9802

Det här budet kom tidigare idag, fullspäckad med ingredienser för en spelkväll. Tanken är en mysig hemmakväll med sällskapsspel och goda mackor – något mina grabbar gillar här hemma, så det är ju perfekt. Riktigt mysigt kit det här med gammaldags tekanna, två olika sällskapsspel; Yatsy och Språknörd och så ingredienser till en tahini sandwish á la rotfrukt lantbröd från Fazer. Tahinismöret och de rostade sesamfrön som ingår i kitet, är hemmagjort och kommer från Anna på Pom & Flora.

Med tanke på hela dagen, så är ju detta ett perfekt avslut på kvällen. Dock ligger sönerna till sängs redan, så vi får kirra det här myset i helgen. Skulle ni vilja ha receptet på mackorna, så kan jag skriva ned det åt er? De innehåller tahinismör, rostade sesamfrön, skivad banan och honung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *