I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ångest; idag gäller det

Börjar dagen med ett enda stort suck. Jag vet inte hur länge till jag orkar kämpa… Jag ska till Södertälje idag för att träffa en läkare då man för en månad sedan ställde in tiden medan jag satt i bilen på väg dit. Det räcker liksom inte redan att jag inte hade sovit den natten med ren å skär ångest…

Förstår verkligen inte detta hit och dit hela tiden. Jag är berättigad operation då jag stämmer in på alla kriterier. Givetvis handlar det om staten och dess pengar. Så långt ut i båten är jag inte. Men för tusan, jag har bråck. Och inte bara det.

Nä jag vet inte. Urk. Bättre att jag rycker upp mig, men det är inte så lätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *