I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: tonfiskpasta med citron, rödlök och örtkryddor

Untitled-1

Supergott och väldigt enkelt att tillaga. Det tar max 20 minuter att få klar denna rätt.

Ingredienser:

300 gram pasta
200 gram tonfisk på burk
1 liten rödlök
1 morot
1 citron
1 msk olja
1 tsk hackad dill
1 tsk hackad persilja
1 tsk hackad gräslök
Salt
Peppar

Gör såhär:

Koka upp pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
Skala och hacka löken, skala och rovriv moroten, pressa ut citronsaften i en liten skål för att lättare separera bort kärnorna.

Häll av vattnet från pastakoket. Häll i alla skurna ingredienser och tonfisk med dess spad. Krydda med citronsaft, dill, persilja och gräslök. Rör om ordentligt. Smaka av med salt och peppar. Servera genast.

Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *