I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Simo – min älskade

wpid-2015-09-17-13.39.13.png

Simo. Jag älskar dig över allt annat. Du och barnen är mitt allt. Tillsammans har vi gått många vägar och i vått och torrt har du genom åren visat var du befinner dig. Jag älskar dig så oerhört och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Det är du och jag i ett. Imorse visade du mig din kärlek för mig genom att göra en mindre brunch och kaffe. Det där lilla som faktiskt har väldigt stor betydelse. Jag älskar dig så av hela mitt hjärta, det vet du. I 12 år har vi nu varit ett par och jag ser fram emot 100 år till tillsammans. Tack för att du finns här för mig, med dig är jag hel ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *