I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Funderar på att starta ett företag

Om man inte ska ta å starta ett företag å vara lite produktiv. Har ju idéer men tar aldrig tag i dem.

Jag är ju driftig när jag lägger manken till, så det är ju inget problem där.

Så, vad ska jag göra då? Idéer? :-)

2 thoughts on “Funderar på att starta ett företag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *