I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vår lunch idag

image

Idag passade jag på att göra en riktigt smarrig lunch från rester – nötbog, som vi åt häromkvällen tillsammans med ugnsbakade grönsaker, potatisklyftor och rödvinssås. Fick tyvärr ingen bra bild så därför kom det aldrig upp på bloggen.

Perfekt att göra en ny maträtt på rester. Kan ju bara bli bäst!

Idag är Joshua hemma med mig och Alyssa. Menar, han har ju inte skolplikt och vi får passa på att umgås lite mer innan jag går över på mer jobb och han har skolplikt. Dessutom är Joshua väldigt morgontrött då han har svårt att somna, så ibland tycker jag att han kan få vara hemma. Det här att välja sina strider typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *