I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Grattis Zacharias 10 år

image

Tänk vad tiden går, åren bara flyger iväg.  Tänk att du nu är 10 år fyllda. Det ska vi fira tillsammans med dina vänner på Andys lekland. Som du har önskat dig.

Natten till onsdagen den 25 januari 2006, fick vi åka in till förlossningen på Huddinge sjukhus. Då hade det satt igång och jag hade kraftiga värkar.

Graviditeten med dig var en bra sådan. Det jag led som mest utav var den där förbannade foglossningen. Men i övrigt så var det annars en väldigt bra  graviditet. Första förvärkarna kom en månad innan du föddes. Då var din pappa och jag på bio tillsammans med min lillebror som fyllde år. Han trodde att jag skulle föda när det satte igång, men icke. Vi kunde se klart filmen.

Sen kom den där vinternatten i januari. Den natten som vi åkte in. Man fick senare spräcka hinnorna på mig så att vattnet skulle gå. Klockan 13:38 föddes du till världen. 51 cm lång med en vikt på 4010 gram.

Vår fina pojk har nu blivit stor. Vi älskar dig i all oändlighet och kommer alltid finnas bakom dig i vått och torrt.

Grattis på födelsedagen!

2 reaktioner på ”Grattis Zacharias 10 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *