I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Frozen/Frost: Slå dig loss, slå dig fri – text, lyrics

image

Ni kan väl inte ha undgått dem här låten va? Kommer ihåg när jag hörde den första gången. Jag rös. Det var den engelska versionen jag hörde då. Minns att låten till och med vann en Oscar!

Här har ni klippet. Kan inte direktlänka låter här i bloggen, sitter med mobilen och jag hittar inte i mappen hur man gör.

Slå dig loss, slå  dig fri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *