I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Autism – en sjukdom som kan läka

image

Tillåter mig avlida lite smått. Kikade även in på den så kallade doktorns hemsida som var ypperligt oproffsigt  framställd. Autism är för det första ingen sjukdom. Det är inget som går att ”bota”. Man kan göra vardagen lättare med diverse metoder, hjälpmedel och måhända ett tänk utanför boxen, men absolut inte bota. Autism är inte en sjukdom, det är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Om det hade gått att bota autism, hade detta redan funnits för länge sedan då detta redan kostar samhället så mycket pengar.

Kvacksalvare är vad herr Blomberg är – och inget annat! Läskigt att sådana personer ska få inneha läkarlegitimation och bedriva kliniker.

image

ABF tar i alla fall avstånd från det hela. Undrar hur tandvårdsskadeförbundet och nya moderaterna ställer sig?

Nu är jag så sablans trött, men ska luska vidare på detta imorgon…och uppdaterar här i inlägget.

2 reaktioner på ”Autism – en sjukdom som kan läka

  1. Autism kan nog gå att bota. Kolla in Natasha Campbells arbete så kanske du kan lär dig något och inte behöva kasta ur dig massa tråkigheter 🙂

  2. Ber förresten om ursäkt om min kommentar verkade dryg. Förstår om det är känsligtom du själv är drabbad indirekt genom barnet. Kändes så tråkigt bara att mötas av ditt hatande när jag började googla runt. Då jag verkligen ser lösningar på den här problematiken. Och hindren i form av en stor värld med många olika röster, i gravt behov av att integreras. Vill gärna bidra till den integreringen. Och söker att nätverka med öppna människor gör att göra de, kring sådant som t.ex.”obotlig” autism. Om du känner sig träffad som öppen människa, kontakta mig gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *