I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gårdagens sökord; avföring, hallick etc

sljord

Jaha, vem är den bruttan, tro? Ingen aning. Sen kommer vissa ord in som är ganska givet att det har sökts på efter inlägget i torsdags. Dock står inte alla ord med här, men jag har dessa på en app i alla fall. Fann du vad du sökte efter? Vilket härligt fredagsnöje, måste jag säga. Riktigt gött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *