I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Thera Pearl: ögonmasken som dina ögon längtat efter

Åh, har haft lite spakväll här hemma nu och det var väldigt skönt. Har haft så fullt upp med barnen nu under jullovet, att jag knappt kunnat ta hand om mig själv. Men ikväll blev det lite spa. Jag tog ett varmt bad, epilerade, tvättade håret med mjukgörande balsam och så vidare. Riktigt härligt faktiskt.

Skulle vilja tipsa er om en ny ögonmask på marknaden, som jag har testat här nu ikväll. Man kan testa den både varm som kall, beroende på vad man vill få ut för verkan av masken. Jag valde den varma delen ikväll, då de kan ge lindring vid exempelvis torra ögon, blefarit och andra ögonlocksbesvär, förkylning och bihålebesvär. Ni minns ju att jag sa att jag kände mig lite smådålig här i förra veckan? Så jag provade denna variant först. Och sen det där med allergi, kan absolut vara något vad det gäller sönerna.

Simo provade också och finns på bild, men han ville inte att jag skulle lägga upp det här på bloggen, så det får jag respektera. Men han tyckte det var skön också!

Imorgon ska jag prova på den kalla ögonmasken, som kan ge lindring för svullna och trötta ögon, huvudvärk och spänningar, allergi samt efter estetiska behandlingar. Måste ha masken i frys eller kyl minst två timmar före användning dock, därför hinner jag inte med det ikväll – utan det kan ju vara något på morgonkvisten medan man lyssnar på nyheterna? :-)

Man ska använda masken i max 20 minuter.

TheraPearl utvecklades av läkarna Carol Baltazar och Gina Dubbé – idén kom från en behandlingsmetod inspirerad av lindringen som en påse frysta ärtor kan ge.

TheraPearl finns att köpa på Apoteket Hjärtat, Lloyds apotek, apotea.se med flera. Rekommenderat pris är 129 kronor.

DSC_9469 DSC_9471

Skönt att det gick att knäppa upp den enkelt, för jag hade ju turbanen på huvudet.

DSC_9474

Skön mask! Hoppas på samma med den kalla varianten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *