I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fler bilder från nyårsafton

Det var lite svårt att uppdatera på bloggen hela dagen igår, så därför var det väldigt tomt i bloggen som ni säkert märkte. Jag tror det kan ha varit något med servern, men det är löst nu, så toppen det i alla fall! Här kommer hur som några bilder från gårdagens firande.

nyårsoutfitDSC_9342DSC_9338Untitled-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *