I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TÄVLING: två platser till Superior KIDS 2016!

superiortävling1

I sommar är det dags. Då går stapeln av för år Superior KIDS challenge 2016 ämnat för barn i åldrarna 7-12 år. Superior Kids är Sveriges ledande arrangör av hinderbanor för barn och i samarbete med dem kommer jag att tävla ut två platser i valfri stad! I priset ingår: Deltagarplats, medalj, Superior Kids armband, diplom och autograf med bildkollage på Superhjältar, Superskurkar och Gladiatorer. Läs mer om arrangemanget här. Tävlingen avslutas söndagen den 17 januari 2016.

Enkla tävlingsregler:

1. Gilla Superior på Facebook.
2. Gå in på Superiors hemsida för att kika på närmaste stad som passar er.
3. Dela denna tävling på din Facebook-sida, länk:
http://blogg.alltforforaldrar.se/emmalous/2015/12/30/tavling-tva-platser-till-superior-kids-2016
4. Skriv en motivering här i kommentarerna varför just ni ska vinna och nämn er närmaste stad (steg 2)!

PS. Glöm inte ange rätt mejladress i kommentarsfältet så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst. DS.

Om du tävlar med mobil, tänk på att inte skicka med emoijis i kommentaren, för då kommer inte kommentaren igenom filtret och då är du inte med i tävlingen för jag missar kommentaren helt då.

22 reaktioner på ”TÄVLING: två platser till Superior KIDS 2016!

 1. Åh detta skulle min son tycka vara jätte roligt :) Han älskar alla former av idrotter och sportaktiviteter, så skulle nog bli överlycklig för en plats :) Jag delar på Fb,

 2. Detta skulle passa perfekt för mina tuffa parkourhuliganer, Molly 7 år och Theo 10 år! Skulle de vinna detta så skulle de verkligen få bekänna färg, det är ju lätt att vara kaxig när man ser på när andra kämpar…

 3. Åh vad kul detta lät, verkligen något för mitt lilla energiknippe till son. Nyfiken, påhittig, envis och tävlingsinriktad. Han skulle säkert dra med sig ett gäng vänner ur fotbollslaget också för extra kul tillsammans.
  Vi bor i Stockholm så det skulle passa oss bäst.
  Delar på FB under Jeanette Santesson

 4. Min son lyckades nästan finta bort Pansar på lidingö förra året, det enda han pratar om är att han måste få göra om det igen. Hans mål är att springa förbi alla gladiatorer. Så ni förstår en vinst av biljetter skulle göra överlycklig!

 5. ”Jag ska bli lika stark som Panzar när jag blir stor för då kommer jag ha jättestora muskler och vara jättestark. Jag kommer kunna bära massor av ved till dig, mamma!” Några år har gått sen dess, men snart 9-årige sonen tränar fortfarande idogt och glatt. / Umeå

 6. Stockholm

  Cayden 7 år, hade älskat den här tävlingen. Med massor av energi, spring i benen och ett jävlar anamma. Han är noggrann med att alltid säga att det viktigaste med spel och lekar är att man har roligt, men själv alltid går inför att vinna?! Att få träffa Gladiatorerna hade varit stort!

  Storasyrran på 10 år hade blivit med dragen som antingen supporter eller kompanjon. Med hennes aktiviteter som är ridning, dans och konståkning så är det rätt långt från hennes värld.

 7. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar. Under 2015 deltog jag i ganska många lopp på annan ort och fick med mig man och barn som sällskap. Det skulle jag vilja återgälda. Att låta barnen springa ett lopp där jag är med som sällskap, påhejare och picnicfixare.
  Dessutom fyller dottern år den 20/6 så detta vore ju ett kul sätt att fira henne på eftersom loppet är dagen innan.

  Har vi turen att vinna är nog Stockholm bäst.

  Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem) och har också tipsat på bloggen:
  http://hanna.fornhem.se/vinna-startplatser-till-lopp-2015/

  Må gott!
  Hanna

 8. Jag vill gärna vara med och tävla! Mina ungar, Sydney nio år och Sheena sju år, skulle ÄLSKA detta! Båda är glada och aktiva barn som tycker om att röra på sig. Jag har tittat på denna aktivitet ett bra tag nu men eftersom jag studerar har jag inte möjlighet att ge dem detta så hoppas turen är på min sida, eller rättare sagt mina barns sida, denna gång!

  Har delat tävlingen på Facebook https://www.facebook.com/Barbamama/posts/10153775969758382

 9. Lillebror blev avundsjuk när storasyster fick i julklapp att delta i loppet i Linköping. Han skulle så gärna vilja träffa på de busiga skurkarna och loppets atleter också. Det vore kul om de fick ta sig an denna utmaning tillsammans nu när vi upptäckt hur sugen han är.

 10. Med tjugo minuter kvar av tävlingen hittade jag verkligen rätt. Vilken rolig vinst, dottern fyller 7 i februari och det här vore nog den coolaste presenten. I somras träffade hon och lillebror Hero, något dom har väldigt stolta över och visade bilderna för sina kompisar. Att få chansen att själv vara med och tävla i en gladiatorhinderbana skulle nog få henne helt lyrisk. Det skulle vara kul att få komma och tävla i Göteborg så vi kan passa på att ta en härlig semester samtidigt.
  Ha en bra kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *