I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hade jag inte åkt in, hade han dött

Natten där i Finland, hade jag inte åkt in med pappa, så hade han dött. Har lite svårt att ta in det idag, men jag agerade korrekt. Fick lite som chock när allt hände, men jag agerade rätt. Han klagade tidigare på kvällen över magont, men det gick över med Alvedon och vi tänkte inte mer på det. Vi hälsade på släkten utan problem. Till natten återkom problemen, varvid jag fick panik, Vi var ju faktiskt utomlands. Jag ringde finska typen av vårdguiden med samma skeva svar som jag hade fått av svenska varianten. Sen ringde jag taxi å vi åkte in. Väl där fick han bästa vården, vi kom in först och pappa fick hjälp. Tog foton för att visa mina bröder. Ifall vi fick annat besked. Nu gick allt bra och jag tackar gud för det. Men hade jag lagt mig för att sova, vilket var planen, så hade pappa dött. Tack å lov för mina sömnproblem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *