I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Varmt mottagande av släkten i Finland

Tidigare i år var jag och min ena bror tillsammans med vår far över till Finland, där vi hälsade på släkt. Vi stannade även en natt i pappas hemstad, där vi tyvärr senare på natten fick bege oss till sjukhus då pappa behövde akut vård. Tack och lov gick det bra!

Hemma hos pappas kusin med fru, hade flera släktingar anslutit och vi blev mycket varmt välkomnade där. ♥

DSC_8992 DSC_8993 DSC_8996 DSC_8998 DSC_8999 DSC_9001 DSC_9004 DSC_9005 DSC_9006 DSC_9007 DSC_9009 DSC_9013

2 reaktioner på ”Varmt mottagande av släkten i Finland

  1. Ser Nettan på det nedersta fotografiet! Nettan har varit min äldsta dotters ”förskolelärare” Vad roligt😁 Hamnade på din blogg då jag googlade vegansk leverpastej😂😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *