I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: senapsgriljerad julskinka

Snabb variant på griljering om man har lite bråttom, är vrålhungrig eller helt enkelt bara vill spara in på tiden. Detta recept gäller till en förkokt julskinka på 2-3 kilo. BILD: GP

Ingredienser:

1 ägg
3 msk senap
2 msk strösocker
0,5 dl ströbröd

Gör såhär:

Ställ ugnen på 200 grader.

Blanda ägg med senap och strösocker i en liten skål.

Pensla skinkan med blandningen och strö över ströbröd.

Griljera i mitten av ugnen i 15 minuter tills skinkan fått fin färg.

Receptet för 8 portioner räcker till en färdigkokt julskinka på 2-3 kg.

Skinka är gott, hoppas det smakar!

One thought on “RECEPT: senapsgriljerad julskinka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *