I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Klockan 21 är vi på Aktuellt

Slå på SVT2 vid 21, så kommer ni att få se en välbekant nuna. 😉

Jag har inte sett klippningen före sändning, men det är SVT så oroar mig inte så värst mycket. Men jag har mina åsikter och vill man diskutera detta så kan vi göra det här på bloggen, kanske i detta inlägg?

Inslaget kommer att handla om jul och ekonomi.

Alla är vi olika. Jag satsar mycket på mat. Vill man köpa julklappar för 60 tusen så är det helt okej för mig. Du gör som du vill och såhär gör vi i vår familj. Läs gärna detta inlägg där jag förklarar närmare hur jag tänker.

http://www.svtplay.se/video/5192866/aktuellt/aktuellt-22-12-21-00?start=auto

Från klockan 21:18 är vi med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *