I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Höll precis på att krocka så hårt

image

Fyfan vilka dårar det finns ute i trafiken. Jag och min svägerska var iväg till Hallunda i ett ärende för att vi sedan skulle handla julpynt. Vi kommer i 50 och en idiot till bilist – med väjningsplikt, kom från vår högra sida å körde bara rakt ut. Cissi fick väja och på vår vänstra sida körde precis en annan om oss. Var bara ren tur att den bilen hade hunnit åka någon meter till för annars hade vi smällt med denne.

Urk. Jag tog över körningen därefter för Cissi blev lite skakad. Tror jag det, för det blev jag också.

På vägen hemåt igen, var det totalt stopp på Glömstavägen. Polisen var på plats och där hade en bilist kört av vägen och då i vårt motsatta körfält. På en 30-väg (byggarbete)…där det annars är 60.

Och så alla dårar från söderom som sniket ska tränga sig förbi genom att åka längst fram i fel fil för att sedan blinka in sig till rätt fält.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *