I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Bra priser på julmat denna vecka

image

Nu i veckan har jag handlat hem lite för kommande julbord som vi ska ha samt även till julbordet jag ska skänka bort. Jag har märkt att många gillar mina inlägg om ekonomi så då tänkte jag skriva ner några bra priser jag har stött på under veckan.

Hemköp har denna vecka en fin svensk julskinka för endast 39,90:-/kg och det har likaså City Gross.

City Gross har även Apotekarnes julmust för 5:- + pant. Ica har sin egna julmust 2 st för 15:-.

Pulsen i Flemingsberg har billig inläggningssill (5 minuter) för bara 10:-/förpackning. Något för den som vill smaksätta sin alldeles egna julsill.

Stora Coop och Coop Extra har båda Nyckelhålsmärkta apelsiner för ynka 10:-/kg. Dessa två butiker har även gravad/rökt lax för 25:-/200 gram (125:-/kg). Här ska man ha medlemskort.

Jag noterade även att Willys har gravad/rökt lax för 39,90:-/300 gram. Detta ger ett kilopris om cirka 133:-. Här måste man vara medlem – men det går att efterregistrera sig och få tillbaka pengar på det man lagt ut. Man kan efterregistrera sig på deras lilla butik där man kan köpa lotter och sånt.

Finkornig röd och svart kaviar finns för 20:-/burk (80 gram) på ICA Maxi.

På tal om ansjovis till Janssons frestelse, så finns där Grebbestads (Abba) 2 st 35:-, både på Willys, Stora Coop och Coop Extra.

Grädde finns det gott om på Pulsen och då får man Skånemejerier 5 dl för 10:-. Även Coop Extra och Stora Coop har 2 gräddprodukter á 2,5-3 dl/st för 20:-.

Stora Coop och Coop Extra har även 2 st förpackningar med Småländsk sylta för 26:- respektive 25:-.

image

Läs reklambladen ni också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *