I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julklappsfix: marinerade vitlöksklyftor

image

Hej på er! Nu håller jag igång här hemma, flängt runt hela dagen känns det som. Jag å svägerskan har varit iväg å handlat lite mat inför julen..i tre olika mataffärer, haha.

Först ut att göra i presentväg blir mina marinerade vitlöksklyftor!

Jag älskar verkligen allt med mat och att ge bort, så detta är verkligen ett tips från min sida till er.

Här har ni tips på recept:

* chilimarinerade vitlöksklyftor
* italienska vitlöksklyftor
* bbq-marinerade vitlöksklyftor
* senapsmarinerade vitlöksklyftor
* vitlöksklyftor med smak av timjan och dragon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *