I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Inne på akuten med pappa här i Finland…

Nä fyfan. Pappa fick akuta smärtor i buken. Och vi är inte i Sverige!!! Fan vad orolig jag blev! Ringde Finlands typ av ”vårdguiden”… gav ju inte bättre info än den svenska skamliga varianten, där man själv kan mer info än dem själva…

La på å ringde taxi. Väl framme på sjukhuset fick vi gudomlig hjälp direkt. Pappa fick komma in direkt! Prover togs å allt.

Inom en timme kunde vi åka hem. Puh. Hade vi inte åkt in, hade det slutat illa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *