I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Grattis Alyssa 1 år – bilder från kalaset

DSC_8794

All mat som serverades.DSC_8798

Pastasallad med broccoli.

DSC_8805

Libanesisk bulgursallad – Tabbouleh.

DSC_8822

Krämig potatissallad.

DSC_8824

Nötsallad.DSC_8809

Äppeltzatziki.

DSC_8810

Hummus.

DSC_8829

Min tallrik :-)

DSC_8870

Alyssa fick tårta för första gången och det gick väldigt bra.

DSC_8885Öppna sig presenter, Joshua hjälper sin syster. En leksak och resten kläder, toppen ju! Vi behövde verkligen kläder i storlek 80. Vi köpte också kläder till Alyssa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *