I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Planerar veckans inköp

image

Såhär kan det se ut när jag planerar veckans shopping av mat. Denna vecka ska vi dessutom ha kalas för Alyssa så det finns med i beräkningarna.

Det som är i parantes, är varor jag ska kolla lite närmare på. Inget socker eller skit vill jag ha i maten, väldigt viktigt det där.  Kycklingen funderar jag på om jag ska köpa hem för att underlätta inför kalaset. Så det är något jag bestämmer mig för senare i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *