I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Dagens shopping av mat (kvitto)

image

Handlat två pappkassar med mat för lite över 200 spänn. Som ni ser så går det att komma undan i pris. :-) Jag har passat på att handla extra inför kalaset till helgen.

Här har jag handlat ganska så utifrån vad jag hade beräknat att handla för plus lite till som behövdes hem. Jag har inte handlat allt som stod på listan då allt inte fanns.

Inget kött är med häri, då jag måste kolla av hemma i frysen samt att jag har en del i kylen. Däremot har jag handlat 5 kilo svensk potatis för 20:- (istället för 1 kg för 10:-), pasta, kikärtor, lök, ägg, bulgur, 5 kilo + frukt (äpplen, apelsiner, clementiner), avokados, chokladkalendrar…

image

Här finns kvitto för den som vill kika närmare…

4 thoughts on “Dagens shopping av mat (kvitto)

 1. Hej! Kul och inspirerande att läsa om en likasinnad mat- och sparintresserad! Jag är dock inte lika duktig med att gå till olika butiker, men Willys funkar bra med låga priser tycker jag. Jag är dock snål med själva kassarna och har helst med egna istället för att betala för att bära runt på butikens reklam. Det är en liten princip för mig :-) Tycker att kassar borde vara gratis med tanke på att man gör reklam för butiken genom att bära dem!

  1. Hej, vad kul att du har samma intressen! 😀 Jag tar också med mig kassar/påsar/ryggsäck ibland eller så lastar jag i vagnen. Har inte det räknat, hur många kassar och så vi köper, men räknar in det i det långa hela när jag gör mina uträkningar. Dock tänker jag mer på miljön där. Har du räknat på hur mycket du sparar in på det? Vore intressant att veta! 😀

   Intressant vinkling det där med reklamen, det har du helt rätt i! Billig marknadsföring!

   1. Nej, det är inget jag räknat på men det känns bara fel att betala 2-3 kr för något som butiken förmodligen bara betalar ören för. Gissar att det är någon tia i veckan det sparar, och visst, då är det en femhundring om året :-)

    1. Jag har faktiskt tänkt på det, hehe, skulle vara en kul grej att räkna på, men har ingen koll på hur många påsar/kassar jag köper, hmm :/ Får nog börja räkna! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *