I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vila i frid Omar

image

Det är ofattbart det som skett. Du for bort alldeles för tidigt och på ett alldeles hemskt sätt. Du blev mördad. Någon lekte gud och tog ditt liv. Du var inte ens 40 år fyllda. Det är fruktansvärt tragiskt.

Du präglade Flempan stort och var en ikon för området. Ditt garv. Du hade ett ärligt och härligt skratt. Alla vet det. Alla påminns om detta i vår stora sorg.

Idag var din begravning som var mycket fint ordnat. Aldrig har jag sett så mycket människor, att man inte ens kunde komma in i kyrkan för att det helt enkelt inte fanns någon plats.

Du berörde många. Saknad är du och aldrig glömd.

Vila i frid, Omar. 💖

One thought on “Vila i frid Omar

  1. Beklagar så, livet är verkligen orättvist, blir så frustrerad och ledsen över hur andra människor kan tro att dom har rätten att avsluta ett liv, bara sådär, rakt upp och ner. All kärlek och omtanke till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *