I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Kolla på SVT2 nu: Dokument inifrån – vem kan hjälpa mitt barn?

Det här är nog ett program som många skulle behöva kolla på. Våga stå upp för ditt barn! Det här är som att se vår familj, som att det är oss det handlar om. Allt detta krigande mot BUP – som jag fick rätt mot!

Programmet handlar om familjer som söker hjälp hos BUP, men som själva blir skuldbelagda, att det är föräldrarnas fel varför barnet är som de är.

Jag är så fantastiskt stolt över mig själv att jag stod upp för mig barn, att jag inte gav mig. Jag krigade för mitt barn, för att han inte är som alla andra. Och jag hade rätt. Nu har jobbet precis börjat och jag är där för honom i vått och torrt.

Det är ett mycket intressant program som alla borde se på! För det är så många som dömer en, för att man har ett barn med problematik.

Om du inte hinner se idag så sänds repriser på SVT2 den 14/11 och 15/11.

Läs gärna om programmet på text-tv, sida 199.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *