I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Haft lite spa här på kvällen

Jag har varit så himla trött hela dagen, men haft fullt ös ändå. Somnade 04 imorse, så ni kan förstå att jag är trött. Det har varit möten angående Joshua och annat. Och så har jag varit iväg med Alyssa. Uppdaterar mer om det senare.

image

Nu på kvällen passade jag på att ta mig ett riktigt hett bad där jag skrubbade mig mjukt ren med Bodyblendz behandling. Det var väldigt skönt och alla döda hudceller är numera väck. Passade även på att tvätta håret och göra annat.

Prova gärna denna kokosnötskrubb, den har ett innehåll på 100 % naturliga ingredienser såsom bland annat kokosnöt, valnötsolja, jojobaolja med mera.

Man kan ha den både i ansikte som kropp.

Den får tummen upp av mig! 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *