I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fullt upp!

Hej och hå, härinne ekar det lite idag. Har haft så himla fullt upp förstår ni. När man är helt hemma och själv med tre barn så finns inte riktigt tiden där alltid. Men nu sover bönan och grabbarna är hemma hos sina farföräldrar och hälsar på, så att vi kan fixa inför Halloween-festen barnen ska ha imorgon. Så det är mycket att städa här hemma och det är inte lätt med tre barn kan jag lova, haha.

Piñatan är för övrigt klar så den ska ni få se bild på alldeles inom kort! Det kommer att bli awesome för barnen imorgon och jag själv är himla nöjd med motivet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *