I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Zacharias blev skjuten i huvudet

Näe, fyfan alltså, vad arg jag är. Ett sällskap på 5-6 personer har vid 17-tiden skjutit runt Kvarnbergsplan här där vi bor. Det här rör sig alltså om barn som går i årskurs fem. Vapnen de har är av märket soft air gun. Det handlar om minst två vapen. Ena killen hotade Zacharias att han skulle bli skjuten om han inte gav honom sin sparkcykel. Zacharias drog iväg och när han vände sig om, så sköt någon av killarna honom i huvudet.

DET HÄR ÄR FAN INTE OKEJ!

3 thoughts on “Zacharias blev skjuten i huvudet

  1. Men fy vad hemskt! Vad är det för ett hemskt ställe ni bor på? Hoppas ni hittar ett hus snart så ni kommer därifrån. Hoppas allt är bra med Z iaf och att han vågar gå ut och leka.

    1. Ja, det här var inte okej. Kvarnbergsplan är ett mycket lugnt område annars och det finns många barn här, så blev verkligen förvånad över att BARN beter sig på det här sättet. Han mår bättre idag och vi ska polisanmäla händelsen. Sen att man har störda grannar just nu är ju en annan femma, angående hotet. Det lades för övrigt ned då gubben inte tordes stå för sin handling så det blev ord mot ord. Men de har inte skrikit mer på barnen sedan anmälan gjordes, så det är bra. Jag fick igenom ett statement som hette duga :)

      1. Huset har vi för övrigt gett upp så länge eftersom det är snordyrt här å vi vill inte ha ett förfallet hus för över 4 miljoner :/ Men kollar lite då och då iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *