I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pysseltips för Halloween: fladdermöss av LÖV

DSC_8216 DSC_8221 DSC_8226

Allt du behöver till detta pyssel är lönnlöv, färg och en gnutta fantasi! :-) Underbart pyssel som jag och Joshua gjorde. Vi satt i två timmar totalt och gjorde flera olika fladdermöss!

2 thoughts on “Pysseltips för Halloween: fladdermöss av LÖV

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *