I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Presenttips: gör lite mango chutney :)

mangochutneyrecept

Mangon var billig i veckan, så jag passar på att göra mitt recept på hemmagjord mango chutney. Den är supergod att ha som sås till olika köttslag och då gärna grillat. Något som är väldigt gott är att man blandar ut chutneyn med lite creme fraiche/matyoghurt och salt som man smakar av och går efter egen smak. Supergott! Tack vare vinägern håller den sig i flera veckor!

Tips: ge bort i present eller julklapp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *