I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ny serie ute: Scream

image

Nu finns det en ny serie ute, nämligen Scream. Ni minns väl filmerna Wes Craven producerade på 90-talet och även 2000-tal? Lugn, det är inte någon remake i serieform, om än med ett sätt liknande koncept; tonåringar som en efter en blir slaktade av en maskerad mördare. Eller kan det vara fler mördare? Det återstår att se med egna ögon.

Scream är en serie som MTV har producerat med herr Craven som  exekutiv producent, men som vi i Sverige kan se via Netflix.

Än så länge har jag bara sett två avsnitt och känner att jag inte riktigt kan bedöma den än. Det känns lite teenage-aktigt a la Gossip Girl med intriger, den mytomspunna historien upprepas, alla-är-toksnygga-med-vältränade-kroppar, videos som läggs ut i åtlöje etc. Ni hänger med i vad jag menar?!

Återkoppling följer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *